Wilma Knol
06 235 48 418
Notenhof 30
6641 JV Beuningen
home
/
voor wie

Voor wie

Mijn klanten zijn organisaties in Zorg, Welzijn en Onderwijs. 

De focus is steeds meer op cijfers komen te liggen waardoor medewerkers het gevoel hebben dat de cliënt niet meer centraal staat. Ook ervaren zij een hoge werkdruk. 

Mijn klanten hebben te maken met een hoog ziekteverzuim en veel burn-outs. Als je jezelf in de omschrijving van mijn klanten herkent dan herken je wellicht ook onderstaande vragen.

Organisatie-/teamniveau

Hoe kunnen wij onze werkbegeleiders en praktijkopleiders doorontwikkelen nu de achtergrond van onze leerlingen diverser wordt? 

Mijn klanten zien de krapte op de arbeidsmarkt naar gespecialiseerd personeel toenemen. Om toch voldoende personeel te krijgen, worden mensen aangenomen met een andere opleiding dan zij gewend zijn. Dit vraagt o.a. andere competenties om deze leerlingen goed te begeleiden. 

Onze werkgroepen zijn in bijeenkomsten altijd enthousiast en vol ideeën. Hoe komt het toch dat zij daarna niet tot concrete acties en uitvoering hiervan komen? 

Bij mijn klanten hebben werkgroepen de taak om een bepaald onderwerp in hun vakgebied en de ontwikkeling hierin onder de aandacht te brengen van alle collega's. Er zijn ideeën voldoende en de bijeenkomsten zijn altijd goed, maar niemand neemt de verantwoordelijkheid om dit om te zetten naar deling van de kennis.  

Individueel niveau

Hoe kan ik in gesprek met anderen zorgen dat zij mij ook begrijpen? 

Als mijn klant bv met een leerling in gesprek is, merkt hij dat wat hij in zijn hoofd heeft niet overkomt bij de leerling. De leerling gaat gewoon zijn eigen gang terwijl hij toch echt gezegd heeft dat dat niet zo moet. 

Hoe kom ik er achter wat mijn talenten zijn en hoe kan ik deze beter inzetten in mijn werk?  

Mijn klanten geven vaak aan dat zij het belangrijk vinden dat medewerkers hun talenten en kwaliteiten inzetten. En als ik dan vraag naar hun talenten dan wordt er wat gemompeld en gestameld en komen vaak de ontwikkelpunten naar voren.

Herken je jezelf of je team in een van bovenstaande vragen of heb je andere vragen? Dan kunnen we samen eens kijken naar die vragen en onderzoeken welke mogelijke oplossingen er zijn.
Bel, app of mail mij gerust.

Oplossingen op maat

Het onderzoeken van een klantvraag door mij met betrokkenen leidt tot diverse mogelijke oplossingen. Gezamenlijk wordt hierin een keuze gemaakt. 
Mijn rol in de uitvoering van de plannen kan zijn: coach, procesbegeleider, sparringpartner en/of trainer. Dit is afhankelijk van de uiteindelijke opdracht!

Klanten over mij

"Iedereen voelt zich meteen op zijn gemak bij jou. Je hebt het vermogen om in korte tijd zaken die knellen boven water te krijgen. Je hebt laten zien dat je in staat bent om ieders belang in het oog te houden. Je kunt mensen zelf dingen laten inzien. "
Nog niet gevonden wat je zocht?
Bekijk de veelgestelde vragen of bel 06 235 48 418.
ga terug omhoog
HRD advies \ coaching & training
Contact
Notenhof 30, 6641 JV Beuningen
‭(06) 23 54 84 18
mail@wilmaknol.nl
www.wilmaknol.nl
Sitemap
voorwaarden
Volg mij op social media
Realisatie
Website gerealiseerd door Sitereaise
Siteraise